bellabaciCupping massage

Body

Bellabaci Body cup massage, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.:

pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens:

vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

Voor uw gemak zijn er twee cups – de zachte cup – te gebruiken op kwetsbare gebieden, zoals de armen, buik en dijen en – de harde cup – te gebruiken op de rug of andere gebieden waar intensievere werking nodig is.
Tijdens de eerste paar weken van het gebruik van de Bellabaci cup beginnen met een zeer lichte aanzuiging, ongeveer acht minuten om de huid te laten wennen aan de drainage van de gebieden totdat uw huid elastischer aanvoelt. Daarna geleidelijk de zuigkracht versterken om de doorbloeding te stimuleren en verklevingen en vochtophopingen te verminderen.

Uw Wellness

Door het gebruik van Bellabaci cups voelt u zich gezond en fit. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust.

Pijnbestrijding

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

Face

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.
Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Betere opname van werkstoffen
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Toniseert de mimische spieren
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vaatverstevigende werking

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Een cupping massage is voor véle doeleinden te gebruiken.
Denk is aan:
Rugklachten (rug massage)
Cellulite (Been massage)
Migraine (Gezicht en nek massage)
Obstipatie (buik massage)
Littekens verzachten

Acne
anbos acne spec foto

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talg wordt afgevoerd via de poriën. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid in de puberteit allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren in het gezicht, maar ook op de rug groter worden en meer talg produceren. Bovendien wordt de talg wat dikker en kan daardoor moeilijker worden afgevoerd. Daarnaast kunnen bacteriën in de talgklier een ontsteking veroorzaken. Hierdoor ontstaan rode puistjes. Daarom is het zo belangrijk om de huid goed te verzorgen, en regelmatig vakkundig te laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraar
LiBeauTi is in het bezit ben van de zogenaamde ‘Acnespecialisatie’. Het is interessant om te weten dat de behandelkosten, tot een bepaald bedrag, gedeclareerd zouden kunnen worden bij de ziektekostenverzekeraar. Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. De voorwaarden zijn eveneens terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

Scrub Massage1625457_371996672942248_483794152_n

Wat houdt een scrub massage in?
De scrub massage is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrubcrème. Bij de scrub massage wordt uw rug afgedekt met warme kompressen. Bij hele lichaams scrub massage word er van te voren gedouchte(faciliteit in de salon aanwezig), hierbij worden de poriën geopend. Hierna volgt de scrub massage met een speciale scrubcrème. De scrubcrème wordt na de massage met warme kompressen verwijderd/ eraf gedouchte.

Welk effect heeft de body scrub massage op uw lichaam?
Deze massage verwijderd dode huidcellen, waardoor uw huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op uw huid. Na de behandeling heeft u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel.

Werking in het kort?
•Bevordering algehele ontspanning.
•Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid
•Verbetert doorbloeding van de huid
•Verstevigt uw huid

Hand-en voetverzorging

Handverzorging

hand en voet verzorgingBij voetverzorging word het volgende gedaan (tenzij anders vermeld).

 • Nagels desinfecteren en vijlen
 • Handbadje
 • Aanbrengen nagelriem olie
 • Terug drukken van nagelriemen
 • Vuil onder de nagels vandaan halen
 • Hand scrub
 • Korte hand massage

Lees verder Hand-en voetverzorging

Hotstone massage

DSC_0084Hotstone massage is een weldadige vorm van massage, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verwarmde afgeronde basaltstenen. Een belevenis om mee te maken en heerlijk voor lichaam en geest! Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter. De temperatuur van de stenen, waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 45°C.
Bij een Hotstone massage wordt u op een lichte manier gemasseerd. Niet alleen uw rug, schouders, nek en benen, maar ook uw buik, handen, hoofd, gezicht kunnen onderhanden worden  genomen. Alle opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen. Op deze manier kunt u met vernieuwde kracht en frisse energie de dag vervolgen.
Lees verder Hotstone massage

Klassieke massage

DSC_0098Klassieke massage is een massage die met alleen de handen word gegeven.
De massages die bij ons word gegeven zijn puur voor de ontspanning en verlichting van de pijn. Ik kan de klachten niet altijd genezen na een aantal behandeling. Hiervoor kan ik je doorverwijzen naar een massagepraktijk.

Lees verder Klassieke massage

Pakkingen

DSC_0088Een pakking is een kleiige substantie wat word aangebracht als een soort masker op de rug of het lichaam. Deze blijft 20 min. zitten met eroverheen plastic om het goed warm te laten worden. Door de warmte gaan de poriën open staan waardoor de pakking beter door de huid kan worden opgenomen. De pakking die ik tot mijn beschikking heb is ontgiftend , reiningend en afslankend. Heerlijk!
Lees verder Pakkingen

Gezichtsbehandelingen

DSC_0048

Waarom een gezichtsbehandeling?

Uw gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan licht, temperatuurschommelingen (wind, koude, warmte) en vraagt dus om een constante verzorging. De seizoensveranderingen, het milieu, slechte leefgewoontes en de lichamelijke veranderingen die uw organisme ondergaan, hebben zichtbare gevolgen voor uw huid. Deze verandert en kan dus een verschillende verzorging nodig hebben al naar elke wisseling van het het seizoen. Tevens leven we in een drukke tijd waarin we soms niet genoeg tijd voor ontspanning nemen. Terwijl dat toch zo belangrijk en heerlijk is. Lees verder Gezichtsbehandelingen

Skinroller

DSC_0067Skin Roller (ook wel bekend als Meso Roller of Derma Roller) is te gebruiken op zowel gezicht als lichaam. Verschillende studies hebben de werking van de Skin Roller aangetoond. Huidverbetering is nu voor iedereen binnen handbereik.
Lees verder Skinroller